ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Οι Γερμανοί «πληρώνουν» την τουρκική διείσδυση στην χώρα: Τούρκοι πυγμάχοι δρουν σαν παρακράτος του Ερντογάν

Οι Γερμανοί «πληρώνουν» την τουρκική διείσδυση στην χώρα: Τούρκοι πυγμάχοι δρουν σαν παρακράτος του Ερντογάν

Οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να πληρώνουν την χρόνια διείσδυση των Τούρκων στην χώρα τους.

Εφόδους κατά μιας εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης πυγμάχων που ενέχεται σε βίαια εγκλήματα και θεωρείται το «μακρύ χέρι» της κυβέρνησης Ερντογάν στη Γερμανία έκανε η αστυνομία.

Πάνω από 1.000 αστυνομικοί ερεύνησαν τα γραφεία των Osmanen Germania στα κρατίδια της Βάδης Βυρτεμβέργης, της Έσσης και της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας και κατέσχεσαν ναρκωτικά, όπλα και συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.

Την επιχείρηση συντόνισε το υπουργείο Εσωτερικών με την υποψία ότι οι Osmanen Germania, που είναι καταχωρημένοι επισήμως ως πυγμαχική λέσχη- ενέχονται σε παράνομες δραστηριότητας.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας οι Osmanen Germania έχουν στενές σχέσεις με την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του, το AKP, που τους θεωρούν «μαχητές κατά της τρομοκρατίας».

Η οργάνωση είναι γνωστή στη Γερμανία για τις εθνικιστικές, ακροδεξιές απόψεις της. Έχει συγκρουστεί στο παρελθόν με ομάδες Κούρδων, ενώ στοχοθετεί και το κίνημα του ιμάμη Γκιουλέν. Από την άλλη οι τουρκικές Αρχές θεωρούν τους Osmanen Germania «μαχητές κατά της τρομοκρατίας»,

Μεταξύ άλλων η συμμορία κατηγορείται ότι καταφεύγει στη βία για να επεκτείνει την εδαφική της επιρροή και να επιβληθεί σε αντίπαλες ομάδες.

Διαθέτει 22 παραρτήματα και περίπου 300 μέλη, πολλά εκ των οποίων τουρκικής καταγωγής, σε ολόκληρη τη Γερμανία. Οκτώ μέλη της δικάζονται αυτή την περίοδο για απόπειρα δολοφονίας, εκβιασμό, εξώθηση σε πορνεία και μαστροπεία στη Στουγγάρδη.

Προπαγανδιστικό βίντεο που ανήρτησαν οι Osmanen Germania στο Διαδίκτυο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=psfMLKIjGTY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.