ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Και οι ΗΠΑ κατηγορούν την Ρωσία για την δηλητηρίαση του Σκριπάλ στο ΣΑ του ΟΗΕ

Και οι ΗΠΑ κατηγορούν την Ρωσία για την δηλητηρίαση του Σκριπάλ στο ΣΑ του ΟΗΕ

H Αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι σε επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών που ζήτησε η Βρετανία δήλωσε ότι η Ρωσία «ευθύνεται» για τη δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκριπάλ, του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα στη Βρετανία, και της κόρης του Γιούλια.

«Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η Ρωσία ευθύνεται για την επίθεση ενάντια σε δύο ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, χρησιμοποιώντας ένα νευροτοξικό παράγοντα στρατιωτικού τύπου», τόνισε η Χέιλι στο ΣΑ, σημειώνοντας ότι αυτό «δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό».

Πρόκειται για την πρώτη φορά που επίσημα χείλη από τις ΗΠΑ κατηγορούν τόσο ξεκάθαρα την Μόσχα για την υπόθεση Σκριπάλ.

Για το «έγκλημα» της Ρωσίας θα πρέπει να ληφθεί δράση από το Συμβούλιο Ασφαλείας, είπε χαρακτηριστικά.

«Οι ΗΠΑ στέκοντας απολύτως αλληλέγγυες με το Ηνωμένο Βασίλειο», συμπλήρωσε η Αμερικανίδα διπλωμάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σεργκέι Σκριπάλ, 66 ετών, και η κόρη του Γιούλια, 33 ετών, βρέθηκαν αναίσθητοι στις 4 Μαρτίου σε ένα παγκάκι στο Σάλσμπουριμ στη νοτιοδυτική Αγγλία. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε «κρίσιμη» κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.