Συρία: Σφοδρή μονομαχία Πυροβολικού μεταξύ τουρκικών και συριακών ΕΔ στο Χαλέπι

Συρία: Σφοδρή μονομαχία Πυροβολικού μεταξύ τουρκικών και συριακών ΕΔ στο Χαλέπι

Για άλλη μια μέρα η εντάσεις στην Συρία συνεχίζονται. Σήμερα, σημειώθηκε σφοδρή μονομαχία Πυροβολικού μεταξύ των Τουρκικών δυνάμεων που κατέλαβαν το Αφρίν και των Συριακών κυβερνητικών δυνάμεων που εξαπολύουν τα πυρά τους από τα εδάφη που ελέγχει η κυβέρνηση της Δαμασκού στην επαρχεία του Χαλεπίου.

Μετα την χτεσινή προέλαση του FSA και των Τουρκικών δυνάμεων νότιο ανατολικά του Αφριν και την κατάληψη της πόλης Barad και των γύρω χωριών από τον τακτικό Συριακό Στρατό καθώς και των χωριών Burj Hayda, Deir Saaman, Baay, Basufan και του χωριού Kafr Nabu ο Συριακός Στρατός ξεκίνησε σήμερα ένα μπαράζ πυροβολικού πλήττοντας τις θέσεις των Τούρκων και των συμμάχων τους.

Από την πλευρά του ο Τουρκικός Στρατός έπληξε με πυρά πυροβολικού την ευρύτερη περιοχή Nub’bul στα εδάφη που ελέγχει η Δαμασκός. Λίγο πιο βόρεια από την πόλη Barad οι Κούρδοι μαχητές έπληξαν τουρκικό όχημα με αντιαρματικό πύραυλο στην περιοχή του χωριού Kimar.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα με αυτή την μονομαχία πυροβολικού οι Τούρκοι βομβαρδίζουν από χτες την πόλη Tal Rifat που βρίσκεται στα εδάφη του Καντονιού του Αφρίν, ενώ εντύπωση προκάλεσε ο Τουρκικός βομβαρδισμός της πόλης Tal Jibbin που βρίσκεται στα εδάφη της επαρχίας Χαλεπίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.