ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολοκληρωτικός διπλωματικός πόλεμος – ΗΠΑ προς Ρωσία: «Θα παγώσουμε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία στο έδαφός μας»

Ολοκληρωτικός διπλωματικός πόλεμος – ΗΠΑ προς Ρωσία: «Θα παγώσουμε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία στο έδαφός μας»

Δεν μπορεί να σταματήσει η κατάρρευση των αμερικανορωσικών σχέσεων με υπαιτιότητα των ΗΠΑ και ο Αμερικανός πρέσβης στην Μόσχα Τζον Χάντσμαν, σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο του ομίλου RBK, τόνισε πως όχι μόνο είναι πιθανό να παγώσουν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία στις ΗΠΑ, αλλά και να σκληρύνει το καθεστώς χορήγησης βίζας σε Ρώσους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ίδιος πάντως δεν δείνει αποδείξεις για την δηλητηρίαση Σκριπάλ

«Φυσικά αυτό είναι πιθανόν», δήλωσε ο Χάνστσμαν, καθιστώντας σαφές ότι η Ουάσιγκτον προς το παρόν περιμένει την απάντηση της Μόσχας στις απελάσεις 60 Ρώσων διπλωματών από τις ΗΠΑ και πως οι Ηνωμένες πολιτείες είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απάντηση που θα δώσει η Μόσχα στις απελάσεις αυτές.

Παράλληλα ο Χάντσμαν εξέφρασε την πεποίθηση ότι το αμερικανικό Κογκρέσο θα συνεχίσει την πολιτική των κυρώσεων έναντι της Ρωσίας.

Ο Αμερικανός πρέσβης είπε επίσης, ότι οι ΗΠΑ είναι πεπεισμένες σε ό,τι αφορά την τεκμηρίωση των κατηγοριών κατά της Ρωσίας που αφορούν την υπόθεση Σκριπάλ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ, η Βρετανία και μερικές άλλες χώρες «εργάσθηκαν συγκεκριμένα με την βοήθεια εμπειρογνωμόνων» και κατέληξαν στα συμπεράσματα τους για την υπόθεση Σκριπάλ.

Παράλληλα είπε ότι «οι εμπειρογνώμονες, που συμμετείχαν στην έρευνα όπως και πολλές άλλες χώρες, κατέληξαν στο βέβαιο συμπέρασμα , ότι στην περίπτωση αυτή ( της δηλητηρίασης του Σκριπάλ –σ.σ) υπάρχει άμεση σχέση ( με την Ρωσία-σ.σ)».

Δηλαδή η Ρωσία κατηγορείται επειδή το λένε γενικά και αόριστα κάποιοι «εμπειρογνώμονες»

Τέλος επισήμανε ότι «το Ηνωμένο Βασίλειο έδωσε στην Ρωσία πολλές ευκαιρίες για να εξηγήσει τι συνέβη», αλλά δεν δόθηκε καμία εξήγηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.