ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ένας νεκρός από τη φωτιά σε εμπορικό κέντρο της Μόσχας- 2 άτομα τραυματίστηκαν (φωτό, βίντεο)

Ένας νεκρός από τη φωτιά σε εμπορικό κέντρο της Μόσχας- 2 άτομα τραυματίστηκαν (φωτό, βίντεο)

(Ανανέωση 14:58) Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, στη φωτιά που ξέσπασε σήμερα σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα.

Το εμπορικό κέντρο Perseus, στα ανατολικά της ρωσικής πρωτεύουσας, εκκενώθηκε καθώς οι φλόγες εξαπλώνονταν στον 4ο όροφο του κτιρίου, όπως μεταδίδει το Sputnik.

Νεκρός είναι ένας από τους εργαζόμενους στο εμπορικό κέντρο ενώ άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας πυροσβέστης. Το σύστημα εκκένωσης και πυρασφάλειας και η αυτόματη πυρόσβεση λειτούργησαν σωστά, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.

Πλέον η φωτιά έχει σβήσει, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο για την αποτροπή αναζωπυρώσεων.

Η φωτιά στη Μόσχα ξύπνησε μνήμες της 25ης Μαρτίου στη Ρωσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Κεμέροβο, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 64 άνθρωποι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά.


(Αρχικό κείμενο 13:39) Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα, όπως μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο Sputnik, το οποίο κάνει μάλιστα λόγο για ύπαρξη θυμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για το εμπορικό κέντρο Persei που βρίσκεται στα ανατολικά της Μόσχας πραγματοποιείται αυτή την ώρα εκκένωση, ενώ πληροφορίες θέλουν η φωτιά να ξεκίνησε στο τρίτο όροφο του κτιρίου και επεκτάθηκε στην οροφή.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματίστεί δύο άτομα, ο ένας πυροσβέστης.

Αγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς αλλά και ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.

Nωρίτερα σήμερα περίπου 700 άτομα απομακρύνθηκαν εσπευσμένα από άλλο εμπορικό κέντρο στο Σαράτοφ μετά από βραχυκύκλωμα.

Το περιστατικό στη Μόσχα έρχεται μετά τη φονική πυρκαϊά της 25ης Μαρτίου με τους 64 νεκρούς -ανάμεσά τους και πολλά παιδιά- στο εμπορικό κέντρο Zimnayaya Vishnya στο Κεμέροβο της Σιβηρίας, που βύθισε στο πένθος τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/oldLentach/status/981470390420672513

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.