ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ν.Τραμπ υπογράφει σήμερα την αποστολή δυνάμεων της Εθνοφρουράς στα σύνορα με το Μεξικό

Ο Ν.Τραμπ υπογράφει σήμερα την αποστολή δυνάμεων της Εθνοφρουράς στα σύνορα με το Μεξικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα υπογράψει σήμερα μια απόφαση με την οποία θα διατάζει την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για να βοηθήσει στην προστασία των συνόρων με το Μεξικό, από την παράνομη μετανάστευση ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Κίρστεν Νίλσεν.

«Ο πρόεδρος έδωσε οδηγίες στο υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας να συνεργαστούν με τους κυβερνήτες για την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στα νοτιοδυτικά σύνορα», για να βοηθήσουν την ομοσπονδιακή υπηρεσία Φρούρησης των Συνόρων, ανέφερε η υπουργός.

Η Νίλσεν εξήγησε ότι τα μέλη της Εθνοφρουράς θα έχουν μόνο υποστηρικτικό ρόλο στις επιχειρήσεις των συνοριοφυλάκων και εξέφρασε την ελπίδα ότι η ανάπτυξή τους θα ξεκινήσει άμεσα, ακόμη και το βράδυ της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης, ώρα Ελλάδας). Πρόσθεσε ότι σκοπεύει να μιλήσει σήμερα με τους κυβερνήτες των Πολιτειών που συνορεύουν με το Μεξικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπουργός είπε επίσης ότι η κυβέρνηση προωθεί ένα νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης και ότι η ίδια είναι αισιόδοξη ότι θα ψηφιστεί από το Κογκρέσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.