ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απίστευτη τραγωδία στη Μάλτα: Νεκροί δύο επιβάτες λεωφορείου έπειτα από σύγκρουση με κλαδί δέντρου

Απίστευτη τραγωδία στη Μάλτα: Νεκροί δύο επιβάτες λεωφορείου έπειτα από σύγκρουση με κλαδί δέντρου

Δύο τουρίστες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 50 τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, μετά από σύγκρουση ανοιχτού λεωφορείου με χαμηλό κλαδί δέντρου, το οποίο προεξείχε στον δρόμο, στο θέρετρο Zurrieq.

Το διώροφο λεωφορείο πραγματοποιούσε μία κλασική διαδρομή ξενάγησης της πόλης, όταν συγκρούστηκε με το μεγάλο κλαδί στην άκρη του δρόμου. Από τους 50 τραυματίες, οι έξι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας έξι και οκτώ ετών. Συνολικά 12 παιδιά τραυματίστηκαν.

Νεκροί είναι ένας άντρας από το Βέλγιο και μία γυναίκα από την Ισπανία. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Μάλτας, ο 62χρονος Βέλγος και η 37χρονη Ισπανίδα σκοτώθηκαν αφού χτυπήθηκαν από τα κλαδιά του δέντρου.

Οι αρχές της Μάλτας ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η τραγωδία, καθώς και αν είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας από τον οδηγό. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Ο μοναδικός που δεν τραυματίστηκε ήταν ο οδηγός. Τόσο οι δύο νεκροί, όσο και οι τραυματίες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, κάθονταν στο πάνω μέρος του λεωφορείου, το οποίο ήταν ανοιχτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.