ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απειλές ISIS για χτύπημα στο μετρό της Νέας Υόρκης (φωτό)

Απειλές ISIS για χτύπημα στο μετρό της Νέας Υόρκης (φωτό)

To ISIS παρουσιάζεται αποδυναμωμένο μετά τις απώλειες πόλεων κλειδιά στο αυτοαποκαλούμενο χαλιφάτο. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο οι τζιχαντιστές έχουν ρίξει την προσοχή τους στην ηλεκτρονική προπαγάνδα, δημοσιεύοντας αφίσες με απειλές για βομβιστικές επιθέσεις και αιματοκυλίσματα ανά τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τη Mirror, το τελευταίο «χτύπημα» αφορά αφίσα που δημοσιεύθηκε στο δίκτυο Wafa και παρουσιάζει μία απειλή επίθεσης στο μετρό της Νέας Υόρκης. Στην αφίσα απεικονίζεται ένας άνδρας, μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης, ντυμένος ως τουρίστας που φορά ένα σακίδιο στο σταθμό High Street-Brooklyn του μετρό της Νέας Υόρκης.

Μια βόμβα με χρονόμετρο είναι τοποθετημένη πίσω του και όλα αυτά πλαισιώνονται από το μήνυμα «Δεν θα το περιμένετε το πού θα επιτεθούμε».

Το ISIS και οι προπαγανδιστικοί του μηχανισμοί έχουν στοχεύσει τελευταία στη Ρωσία και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα διεξαχθεί σε λίγες εβδομάδες.

Μια άλλη πρόσφατη αφίσα έδειχνε έναν τζιχαντιστή να κρατάει τον Λιονέλ Μέσι σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου γεμάτο με εκρηκτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.