ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σε λάθος συναγερμό οφείλονταν οι χθεσινοβραδινές εκτοξεύσεις αντιαεροπορικών πυραύλων στη Συρία

Σε λάθος συναγερμό οφείλονταν οι χθεσινοβραδινές εκτοξεύσεις αντιαεροπορικών πυραύλων στη Συρία

Σε ψεύτικο συναγερμό οφείλονται οι χθεσινές εκτοξεύσεις πυραύλων εκ μέρους της συριακής αεράμυνας, ανέφερε Ρώσος αξιωματούχος στο Reuters ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Πιο συγκεκριμένα η στρατιωτική πηγή είπε πως αυτό που ώθησε την συριακή αεράμυνα να εκτοξεύσει εχθές βλήματα είχε ως αιτία μια «ηλεκτρονική επίθεση» από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και η οποία εμφάνισε δεκάδες ψευδείς στόχους στις οθόνες των συριακών ραντάρ.

Την ίδια ώρα το SANA μετέδιδε ότι ένας ψευδής συναγερμός ότι υπήρχε παραβίαση στον συριακό εναέριο χώρο προκάλεσε την εκτόξευση αρκετών αντιαεροπορικών πυραύλων χωρίς όμως να υφίσταται κανένας λόγος για αυτό πλην των ψευδών ενδείξεων.

Νωρίτερα και πριν γίνει γνωστή η ηλεκτρονική επίθεση στο σύστημα της συριακής αεράμυνας ο συριακός Τύπος ανέφερε ότι «αναχαιτίστηκαν» 10 πύραυλοι cruise οι οποίοι στόχευσαν την αεροπορική βάση Shayrat, αλλά όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια δεν έγινε καμία αναχαίτιση αφού δεν υπήρξε καμία εχθρική δραστηριότητα εκτός της εκτόξευσης άγνωστου αριθμού αντιαεροπορικών πυραύλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.