ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεκροί 3 αδέρφια γιατροί στο Αφγανιστάν από το ISIS

Νεκροί 3 αδέρφια γιατροί στο Αφγανιστάν από το ISIS

Ένοπλοι από το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισαν τρεις αδελφούς, όλοι τους προερχόμενοι από τον ιατρικό κλάδο, στην ανατολική επαρχία του Αφγανιστάν, την Νανγκαρχάρ, δήλωσε σήμερα ένας αξιωματούχος.

Ο Αταουλάχ Κογιάνι, ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Νανγκαρχάρ, του κυριότερου προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν, δήλωσε ότι οι αδελφοί αποκεφαλίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη συνοικία Τσαπαρχάρ.

Ο μεγαλύτερος από τους αδελφούς, ο 27χρονος Νισάρ Ταρελιουάλ, ήταν γιατρός σε ιδιωτική κλινική, ο μεσαίος αδελφός, ο 24χρονος Ναγίμ, ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού και ο μικρότερος, ο 19χρονος Αμπντούλ Ουαχάμπ ήταν φοιτητής Ιατρικής.

Ο Κογιάνι είπε ότι ο πατέρας των θυμάτων, ο οποίος ήταν γιατρός, αποκεφαλίστηκε τον περασμένο χρόνο από το Ισλαμικό Κράτος.

Σε ένα διαφορετικό περιστατικό, το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 11 αγρότες στη συνοικία Ροντάτ της επαρχίας Νανγκαρχάρ, παρότι αργότερα απελευθέρωσε δύο από αυτούς. Η οργάνωση πάντως δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για κανένα από τα δύο περιστατικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νανγκαρχάρ, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με το Πακιστάν, έχει γίνει προπύργιο του ΙΚ, το οποίο έχει μετατραπεί σε μια από τις πιο επικίνδυνες ένοπλες οργανώσεις από τότε που εμφανίστηκε περίπου στις αρχές του 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.