ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ειδική … “Task Force” για την επιτήρηση της συμπεριφοράς της Ρωσίας θα συστήσουν οι G7!

Ειδική … “Task Force” για την επιτήρηση της συμπεριφοράς της Ρωσίας θα συστήσουν οι G7!

Μία ειδική ομάδα, η οποία θα μελετάει την κακή συμπεριφορά της Ρωσίας, σε ό,τι αφορά τη διεθνή κοινότητα, προτίθεται να συστήσει η G7, σύμφωνα με τον Μπόρις Τζόνσον.

«Είμαστε έτοιμοι να συστήσουμε μια ειδική ομάδα της G7 η οποία θα παρακολουθεί τη συμπεριφορά της Ρωσίας», δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, που μετέχει στη σύνοδο κορυφής με τους ομολόγους του από τις επτά πιο ανεπτυγμένες χώρες, στο Τορόντο.

Η ομάδα αυτή θα παρακολουθεί ιδιαίτερα τη δραστηριότητα της Ρωσίας στον κυβερνοχώρο, τη διάδοση παραπληροφόρησης ακόμη και «πιθανές απόπειρες δολοφονιών», συμπλήρωσε ο Τζόνσον.

Από την πλευρά του, ο Γερμανός ομόλογός του, Χέικο Μάας, δήλωσε ότι η G7 θα ζητήσει από την Μόσχα να συνδράμει στην επίλυση της κρίσης στην Συρία. Σε ερώτηση για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που θα εκδοθεί για την συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της G7 ο Μάας δήλωσε ότι θα διαπιστώνει και πάλι ότι δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική λύση στην Συρία χωρίς την Ρωσία και πως η Ρωσία πρέπει να συμμετάσχει σε μια τέτοια λύση.

Ακόμη, ο Μάας δήλωσε ότι οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας θα ζητήσουν από τον Ντόναλντ Τραμπ να μην αποχωρήσει από την συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters, TASS

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.