Νέα τραγωδία στη Λωρίδα της Γάζας: Ένας Παλαιστίνιος νεκρός και 16 τραυματίες! (φωτό, βίντεο)

Νέα τραγωδία στη Λωρίδα της Γάζας: Ένας Παλαιστίνιος νεκρός και 16 τραυματίες! (φωτό, βίντεο)

Για μία ακόμη Παρασκευή σημειώθηκαν αιματηρά επεισόδια στη Λωρίδα της Γάζας ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους. Ο τραγικός μέχρι πρότινος απολογισμός κάνει λόγο για έναν νεκρό Παλαιστίνιο και 16 τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο 40χρονος Abu Moustafa, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό από Ισραηλινό ελεύθερο σκοπευτή.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι άντρες του Ισραηλινού στρατού άνοιξαν πυρ στο πλήθος, τραυματίζοντας θανάσιμα έναν Παλαιστίνιο, ενώ άλλοι 16, μεταξύ τους και ένας 16χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Συνολικά την Παρασκευή, τουλάχιστον 36 άτομα τραυματίστηκαν από τις σφοδρές συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας, οι οποίες συνεχίζονται για 7η βδομάδα, μετά την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

Οι Ισραηλινές δυνάμεις έκαναν χρήση και χημικών, όπως δακρυγόνα και σπρέι πιπεριού, προκαλώντας έντονα αναπνευστικά προβλήματα σε δεκάδες διαδηλωτές.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο αριθμός των τραυματιών «εκτοξεύεται» στους 167, εκ των οποίων οι επτά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ελεύθερος σκοπευτής τραυματίζει Παλαιστίνιους:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=JcFq35-9ozY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.