ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με 48 ώρες καθυστέρηση οι ΗΠΑ καταδίκασαν το Ιράν για τον βομβαρδισμό του Γκολάν και της Σ.Αραβίας!

Με 48 ώρες καθυστέρηση οι ΗΠΑ καταδίκασαν το Ιράν για τον βομβαρδισμό του Γκολάν και της Σ.Αραβίας!

Ο Λευκός Οίκος επέκρινε με 48 ώρες καθυστέρηση την «αποσταθεροποιητική» επιρροή του Ιράν στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καταδικάζοντας στο ίδιο δελτίο Τύπου που εξέδωσε τη ρίψη ρουκετών εναντίον του Ισραήλ και την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου κατά της Σαουδικής Αραβίας από τους φιλοϊρανούς αντάρτες Χούθι στην Υεμένη.

«Οι Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν διοχετεύουν πόρους προκειμένου να εξάγουν την αποσταθεροποιητική επιρροή (της Τεχεράνης) σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, την ώρα που οι Ιρανοί πολίτες υποφέρουν από μια ασταθή οικονομία» επισήμανε η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου σε μια ανακοίνωση.

«Αυτήν την εβδομάδα, οι επίλεκτες δυνάμεις του Ιράν πραγματοποίησαν ρίψεις ρουκετών εναντίον Ισραηλινών πολιτών και πράκτορες του Ιράν στην Υεμένη εκτόξευσαν έναν βαλλιστικό πύραυλο προς το Ριάντ» συνέχισε η ίδια.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, «αυτές οι ενέργειες αποτελούν επιπλέον αποδείξεις ότι οι ανεύθυνες ενέργειες του ιρανικού καθεστώτος αντιπροσωπεύουν μια σοβαρή απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή».

«Είναι καιρός τα υπεύθυνα κράτη να ασκήσουν πιέσεις στο Ιράν προκειμένου να αλλάξει αυτήν την επικίνδυνη συμπεριφορά» τονίζεται από τον Λευκό Οίκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τους συνεχείς βομβαρδισμούς της Συρίας από την ισραηλινή Αεροπορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.