ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

To αντίπαλο δέος του МQ-9 Reaper: Το ρωσικό Orion (βίντεο)

To αντίπαλο δέος του МQ-9 Reaper: Το ρωσικό Orion (βίντεο)

Η ρωσική Kronshtadt Group δημοσιοποίησε φωτογραφίες του νέου της μη επανδρωμένου αεροχήματος αναγνώρισης-επιτήρησης που κατασκευάζει.

Το drone ονομάζεται Orion και μοιάζει πολύ στο МQ-9 Reaper της General Atomics Aeronautical Systems και στο Wing Loong της AVIC. Μπορεί να εκτελεί αναγνωρίσεις και να παρέχει στοιχεία για στόχους, να χαρτογραφεί το έδαφος, να ανακαλύπτει εχθρικά κέντρα επικοινωνιών και σημεία ανάπτυξης κρυμμένων αντιαεροπορικών συστημάτων.

Το νέο ρωσικό drone έχει εκπέτασμα 16 μ. και μήκος 8 μ. Έχει μέγιστο βάρος απογείωσης 1 t. και μεταφορική ικανότητα 200 κιλών.

Έχει οροφή 7.500 μ. και αυτονομία 24 ωρών. Η μέγιστη ταχύτητά του σε ευθεία πτήση είναι 200 χ.α.ω. (χιλιόμετρα ανά ώρα). Ένα πλήρες σύστημα Orion περιλαμβάνει έξι drone, έναν σταθμό ελέγχου, συστήματα αυτόματης αποπροσγείωσης και στοιχεία επικοινωνιών. Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, η Kronshtadt Group επιθυμεί να αναπτύξει και μια έκδοση φονικού drone για εξαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=3l8XLssN_ZQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.