ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

30% μείωση των εξοπλιστικών δαπανών από την Ρωσία για το 2018-2019

30% μείωση των εξοπλιστικών δαπανών από την Ρωσία για το 2018-2019

Το ποσό των 24 δισ. δολαρίων πρόκειται να δαπανήσει η Ρωσία για την παραγγελία νέων οπλικών συστημάτων την περίοδο 2018-2019, μειώνοντας κατά 30% την αρχικά προβλεπόμενη συνολική εξοπλιστική δαπάνη λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS με το νέο ετήσιο εξοπλιστικό οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παραγγείλει 160 αεροσκάφη και ελικόπτερα, 10 πολεμικά πλοία επιφανείας, και 14 διαστημικά συστήματα (προφανώς δορυφόροι).

Επιπλέον έχουν παραγγείλει 500 τακτικούς πυραύλους και συστήματα πυροβολικού. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην απόκτηση αεροσκαφών, αντιαεροπορικών συστημάτων και συστήματα ναυσιπλοΐας και συλλογής πληροφοριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσική Αεροπορία και Στρατός έχουν παραγγείλει περισσότερα αεροσκάφη Su-34, Su-35S, Su-30S και επιθετικά ελικόπτερα Mi-28, Mi-35M & Ka-52, ενώ οι αντιαεροπορικές δυνάμεις συστήματα S-400 & Pantsir-S.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.