ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ονδούρα: Αεροσκάφος έπεσε και κόπηκε στη μέση με τους επιβάτες να έχουν το… Θεό μαζί τους! – Έξι τραυματίες (βίντεο)

Ονδούρα: Αεροσκάφος έπεσε και κόπηκε στη μέση με τους επιβάτες να έχουν το… Θεό μαζί τους! – Έξι τραυματίες (βίντεο)

Ένα ιδιωτικό αεροπλάνο έπεσε σε δρόμο στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, Τεγουσιγάλπα, λίγο πριν την προσγείωσή του από το διάδρομο. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, κανένας εξ αυτών θανάσιμα, με φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν πως το αεροπλάνο κόπηκε στη μέση να αποδεικνύουν ότι οι επιβάτες… είχαν άγιο.

Η Υπηρεσία Αεροπορίας της Ονδούρας δήλωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη στις 11:15 π.μ., καθώς το αεροπλάνο έφτανε στην Τεγουσιγάλπα. Το αεροπλάνο, τύπου Gulfstream G200 Galaxy N813WM, λέγεται ότι έχει πέσει στο τέλος ενός δρόμου δύο χιλιομέτρων στο διεθνές αεροδρόμιο Toncontin, γνωστό ως ένα από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια του κόσμου λόγω του μικρού διαδρόμου και της δύσκολης προσέγγισης που χρειάζεται αυτός. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε βραχώδες έδαφος και περικλείεται από κατοικημένες γειτονιές.

Έξι άτομα τραυματίστηκαν στη συντριβή, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Mario Rivera, όπως ανέφερε το ABC. Όλοι οι τραυματίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση. Ο αερολιμένας έκλεισε προσωρινά, καθώς οι αρχές έκαναν έρευνες για να διαπιστωθεί ότι ήταν ασφαλές να συνεχιστούν στις πτήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.