ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών στην Άγκυρα! – Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών στην Άγκυρα! – Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε και τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη, η οποία σημειώθηκε σήμερα σε ένα εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών στα προάστια της Άγκυρας, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Η έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Ελμπαντάγ, περιοχή της Άγκυρας, σε ένα εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών και ρουκετών, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας όπλων MKE.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έγιναν άμεσα γνωστά, με το υπουργείο να αναφέρει ότι ξεκίνησε μια έρευνα για τον καθορισμό τους.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan ανέφερε ότι ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του ήταν 31 ετών. Μέσα ενημέρωσης εμφάνισαν εικόνες που δείχνουν ένα σύννεφο καπνού πάνω από το εργοστασίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu η έκρηξη σημειώθηκε στην μονάδα επεξεργασίας καυσίμων του εργοστασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.