ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένας ακόμη Παλαιστίνιος νεκρός και ένας τραυματίας στη Γάζα από πυρά Ισραηλινών

Ένας ακόμη Παλαιστίνιος νεκρός και ένας τραυματίας στη Γάζα από πυρά Ισραηλινών

Ένας ακόμη Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός τη Δευτέρα σε ισραηλινό πλήγμα στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στον παλαιστινιακό θύλακα, τον οποίο ελέγχει το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς.

Ο Μοχάμεντ αλ Ρουντέια, 30 ετών, σκοτώθηκε και άλλος ένας άνδρας τραυματίστηκε στο ισραηλινό πλήγμα, διευκρίνισε το υπουργείο.

Οι ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ–ο ένοπλος βραχίονας της Χαμάς–απέτισαν φόρο τιμής με ανακοίνωσή τους στον νεκρό, τον οποίο περιέγραψαν ως «μαχητή», κάτι που γενικά σημαίνει ότι ήταν μέλος τους.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι άρμα μάχης που είχε πάρει θέση εκτός της Λωρίδας της Γάζας έπληξε φυλάκιο παρατήρησης σε αντίποινα για μια απόπειρα παρείσφρησης Παλαιστίνιων στο έδαφος του Ισραήλ και για τα πυρά από τον θύλακα εναντίον ισραηλινών στρατιωτών.

Δυο Παλαιστίνιοι αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο Ισραήλ, έχοντας μαζί τους καύσιμα, μαχαίρια και κόφτες, «με την πρόθεση να διαπράξουν μια τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του. Οι δύο Παλαιστίνιοι συνελήφθησαν, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εβλήθησαν πυρά από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον ισραηλινών στρατιωτών, πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανείς από τους ισραηλινούς στρατιωτικούς δεν τραυματίστηκε, συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.