Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πιέζει την Β. Κορέα προκειμένου να έχει αφοπλιστεί πλήρως μέχρι το 2020

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πιέζει την Β. Κορέα προκειμένου να έχει αφοπλιστεί πλήρως μέχρι το 2020

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ προειδοποίησε ότι οι στρατιωτικές ασκήσεις ΗΠΑ – Νότιας Κορέας θα συνεχίσουν εάν η Βόρεια Κορέα σταματήσει να διαπραγματεύεται με καλή πίστη

Μέχρι το τέλος της πρώτης θητείας του Ντόναλντ Τραμπ, δηλαδή τα τέλη του 2020, θέτει ως ορόσημο η αμερικανική κυβέρνηση για να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας πυρηνικού αφοπλισμού της Βόρειας Κορέας, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.

Μία μέρα μετά τη συμφωνία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Πομπέο ανέφερε ότι η Βόρεια Κορέα αντιλαμβάνεται ότι «θα υπάρξει εμπεριστατωμένη επαλήθευση» για την τήρηση των πυρηνικών της δεσμεύσεων, με βάση τη συμφωνία με τις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το πλαίσιο, προειδοποίησε ότι η διακυβέρνηση Τραμπ θα συνεχίσει τις στρατιωτικές ασκήσεις με τη Νότια Κορέα, εάν η Πιονγκγιάνγκ σταματήσει να διαπραγματεύεται με καλή πίστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.