ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πυραυλική επίθεση των Χούτις στην Σαουδική Αραβία

Πυραυλική επίθεση των Χούτις στην Σαουδική Αραβία

Νέα επίθεση με πυραύλους στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας, πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι μαχητές Χούτι, η έδρα των οποίων βρίσκεται στην Υεμένη.

Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση του αραβικού κράτους, το σύστημα άμυνας αναχαίτισε έναν πύραυλο Βadr-1 SRBM, ο οποίος εκτοξεύθηκε από την επαρχία Saada, της Υεμένης. Η επίθεση έγινε κοντά στην πόλη Jizan.

Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα, ωστόσο η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι ο πύραυλος στόχευε κατοικημένες περιοχές της πόλης Jizan

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των Χούτις, στόχος του πυραύλου ήταν η στρατιωτική βάση Faisal, που βρίσκεται στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν η τρίτη επίθεση με πυραύλους που πραγματοποίησαν οι μαχητές Χούτις εναντίον της Σαουδικής Αραβίας από την περασμένη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.