ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σικάγο: Πυροβόλησαν 17χρονο στο κεφάλι και τον τύλιξαν με σεντόνι – Όμως ξαφνικά άρχισε να αναπνέει! (φωτό, βίντεο)

Σικάγο: Πυροβόλησαν 17χρονο στο κεφάλι και τον τύλιξαν με σεντόνι – Όμως ξαφνικά άρχισε να αναπνέει! (φωτό, βίντεο)

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα πυροβολισμών στο Σικάγο. Αρχικά τον πέρασαν για νεκρό. Τον είχαν καλύψει με σεντόνι και ξαφνικά τον άκουσαν να αναπνέει.

Τα πληρώματα ασθενοφόρων που έφτασαν στο σημείο είχαν καλύψει το σώμα του 17χρονου με σεντόνι πιστεύοντας ότι είναι νεκρός μετά τις σφαίρες που δέχτηκε στο κεφάλι.

Οι μάρτυρες όμως έβλεπαν σημάδια ζωής και οι γιατροί άρχισαν να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή ξανά.

«Ένας άντρας που είναι πεσμένος στο έδαφος. Μόλις κινήθηκε. Δεν είναι νεκρός. Μπορούμε να στείλουμε μια μονάδα να τον τσεκάρει;» ακούγεται να λέει χειριστής των κλήσεων έκτακτης βοήθειας.

Ο 17χρονος ήταν ένας από τους 6 ανθρώπους που δέχτηκαν πυροβολισμούς στο University Village του Σικάγι γύρω στις 5 τα ξημέρωματα.

Μια γυναίκα πέθανε μετά από αρκετές σφαίρες που δέχτηκε στο κεφάλι. Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν μέσα από οχήματα που πέρασαν από το τετράγωνο της περιοχής αρκετές φορές.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο υπέθεσαν ότι ο 17χρονος είναι νεκρός. Οι μάρτυρες στο σημείο τους είπαν ότι είναι ακόμα ζωντανός και άρχισαν να του κάνουν CPR πριν μεταφερθεί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μάρτυρες δήλωσαν στο ABC πως οι κάμερες ήταν στο σημείο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν του αφαιρέσουν το σεντόνι. «Έχει καταστροφικούς τραυματισμούς.

Πυροβολήθηκε στο κεφάλι και η διάγνωση δεν είναι καλή» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

«Καταλαβαίνω ότι οι διασώστες που τον είδαν πίστεψαν ότι είναι νεκρός. Τον κάλυψαν με σεντόνι και πήγαν σε άλλο θύμα που είχε πυροβοληθεί. Είδαν να κινείται κάτω από το σεντόνι. Αξιωματούχοι που ήταν στο σημείο ενημέρωσαν τους διασώστες ότι είναι ακόμα ζωντανός».

Η γυναίκα που έπεσε νεκρή αναγνωρίστηκε ως η 22χρονη Shalonza E. McToy. Ανακηρύχθηκε νεκρή στο σημείο με πολλαπλά τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι. Ένας 21χρονος πυροβολήθηκε στο πόδι και ένας 23χρονος στο χέρι. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Ένας 25χρονος είχε πολλά τραύματα από σφαίρες στην κοιλιά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την κοπέλα του και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ένας 21χρονος που πυροβολήθηκε στο πόδι βγήκε από το νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.