ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ευρωπαίος επίτροπος: «Πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη στους νοτιοευρωπαίους για το μεταναστευτικό»

Ευρωπαίος επίτροπος:  «Πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη στους νοτιοευρωπαίους για το μεταναστευτικό»

Όλες οι χώρες της Ε.Ε. πρέπει να βοηθήσουν τους νότιους γείτονές τους, όπου φτάνουν οι περισσότεροι μετανάστες, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γκίντερ Έτινγκερ στους δημοσιογράφους, δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή μιας μίνι συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό.

Η σύνοδος της Κυριακής θα χρησιμεύσει ως «υπενθύμιση του δρόμου προς την ευρωπαϊκή ενότητα» τόνισε ο επίτροπος από τη Γερμανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι όλη η Ευρώπη πρέπει να δείξει αλληλεγγύη προς αυτούς που επηρεάζονται περισσότερο: τους Έλληνες, τη Μάλτα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και την Ισπανία, προκειμένου να ελαφρύνουν το φορτίο τους και να αποζημιώσουν και να τιμήσουν μέρος του κόστους και των προσπαθειών» που καταβάλλουν, επεσήμανε ο Έτινγκερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.