ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Oι Πολωνοί δείχνουν τον δρόμο ζητώντας από την Γερμανία να τους καταβάλει αποζημίωση για τον Β.Π.Π

Oι Πολωνοί δείχνουν τον δρόμο ζητώντας από την Γερμανία να τους καταβάλει αποζημίωση για τον Β.Π.Π

Ο επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS) της Πολωνίας ζήτησε ξανά σήμερα από τη Γερμανία να καταβάλει στη χώρα του αποζημιώσεις για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Είναι ένα πολωνο-γερμανικό ζήτημα. Εννοώ ότι η Γερμανία ήταν αυτή που εισέβαλε στην Πολωνία δολοφονώντας εκατομμύρια ανθρώπους, καταστρέφοντας υλικά αγαθά και πρέπει να αποζημιωθούμε για αυτό», επεσήμανε ο Κατσίνσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο επικεφαλής του συντηρητικού PiS πρόσθεσε ότι οι σχέσεις της Πολωνίας με τις ΗΠΑ υπέστησαν πλήγμα εξαιτίας του νόμου που προέβλεπε ποινές φυλάκισης για όσους χρησιμοποιούν φράσεις που υπονοούν ότι η χώρα φέρει ευθύνη για εγκλήματα που διέπραξε η ναζιστική Γερμανία εναντίον των Εβραίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο η Βαρσοβία τροποποίησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα τον νόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.