ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΙΡΑΚ: Κοινή επίθεση Ιρακινού στρατού και Κούρδων εναντίων του ISIS

ΙΡΑΚ: Κοινή επίθεση Ιρακινού στρατού και Κούρδων εναντίων του ISIS

Οι στρατιωτικές δυνάμεις και οι υπηρεσίες ασφαλείας του Ιράκ εξαπέλυσαν σήμερα μαζί με τους Κούρδους μεγάλη επίθεση εναντίων πυρήνων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στο κέντρο της χώρας, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.

Η επιχείρηση αυτή, που φέρει την επωνυμία «εκδίκηση για τους μάρτυρες», πραγματοποιείται ανάμεσα στον αυτοκινητόδρομο Ντιγιάλα-Κιρκούκ και στα σύνορα με το Ιράν, μετά την ανακάλυψη πριν από μία εβδομάδα των σορών οκτώ Ιρακινών που είχαν απαχθεί από την ισλαμική οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΙΚ είχε μεταδώσει πριν από την ανακάλυψη αυτών των σορών ένα βίντεο που έδειχνε άνδρες με πρησμένα πρόσωπα τους οποίους απειλούσε να σκοτώσει, αν η Βαγδάτη δεν απελευθέρωνε γυναίκες τζιχαντίστριες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.