ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μέχρι τον Ιανουάριο μιλούν τα χειρότερα σενάρια ότι θα μένουν εγκλωβισμένοι οι μαθητές στο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη!

Μέχρι τον Ιανουάριο μιλούν τα χειρότερα σενάρια ότι θα μένουν εγκλωβισμένοι οι μαθητές στο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη!

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον απεγκλωβισμό των 12 παιδιών και του προπονητή τους που έχουν εγκλωβιστεί εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες σε ένα πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αρχές της Ταϊλάνδης υπολογίζουν ότι έχουν μόλις τρεις με τέσσερις ημέρες περιθώριο να απεγκλωβίσουν την ομάδα των 12 παιδιών πριν σημειωθούν νέες ισχυρές βροχοπτώσεις που ενδέχεται να πλημμυρίσουν ακόμη περισσότερο το σπήλαιο, όπου τα παιδιά έχουν βρει καταφύγιο.

«Σήμερα έβρεξε ξανά αλλά η στάθμη του νερού στις σπηλιές βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο για την απρόσκοπτη εξέλιξη της επιχείρησης διάσωσης, κατά μήκος της διαδρομής των 3,2 χιλιομέτρων όπου τα αγόρια έχουν καταφύγει», δήλωσε σήμερα 7 Ιουλίου ο κυβερνήτης της επαρχίας Chiang Rai.

Αλλά οι ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένεται να αυξηθούν έντονα μέσα στις επόμενες ημέρες και να εξελιχθούν σε καταρρακτώδεις μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δίνοντας στους διασώστες μόνο λίγες ημέρες για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον 25χρονο προπονητή και τα νεαρά αγόρια.

Ειδάλλως οι αρχές φοβούνται το χειρότερο, ακόμη και τον εγκλωβισμό της ομάδας έως και τον Ιανουάριο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη ζωή των παιδιών που βρίσκονται αποκλεισμένα στο σπήλαιο από τις 23 Ιουνίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.