ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρώην συνεργάτη του Τραμπ κατονομάζει το FBI για σχέσεις με τη Ρωσία

Πρώην συνεργάτη του Τραμπ κατονομάζει το FBI για σχέσεις με τη Ρωσία

Το FBI υποψιαζόταν, πριν από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, έναν πρώην σύμβουλο της προεκλογικής εκστρατείας του, ότι είχε διασυνδέσεις με τη Ρωσία, αποκαλύπτεται σε απόρρητα έγγραφα που δημοσιοποίησαν το Σάββατο αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Κάρτερ Πέιτζ, σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής της ομάδας του Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, κατονομάζεται σε ένα έγγραφο της νομικής υπηρεσίας που είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο της επιτήρησης των κατασκόπων, του Σώματος Επιτήρησης Ξένων Υπηρεσιών Πληροφοριών, που ανάγεται στον Οκτώβριο του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύουν οι New York Times.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το FBI πιστεύει πως ο Πέιτζ συνεργαζόταν και συνωμοτούσε με τη ρωσική κυβέρνηση», σύμφωνα με το κείμενο αυτό που συνέταξε πράκτορας της ομοσπονδιακής αστυνομίας, μεγάλο τμήμα του οποίου λογοκρίθηκε προτού δημοσιοποιηθεί. Η Ρωσία κατηγορείται από τις υπηρεσίες πληροφοριών ότι αναμίχθηκε στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.