ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Ισραήλ θέλει να τα πάρει… όλα: F-15, KC-767, V-22 και CH-47!

Το Ισραήλ θέλει να τα πάρει… όλα: F-15, KC-767, V-22 και  CH-47!

Ένα σημαντικό εξοπλιστικό πακέτο διαπραγματεύεται αυτή την περίοδο το Ισραήλ με την εταιρεία Boeing.

Το πακέτο περιλαμβάνει την απόκτηση βομβαρδιστικών, μεταγωγικών ελικοπτέρων και ιπτάμενων τάνκερ.

Ειδικότερα για τα δύο τελευταία συστήματα το Ισραήλ επείγεται να αντικαταστήσει τα ελικόπτερα Sikorsky CH-53 2000/2025 Yas’ur και τα ιπτάμενα τάνκερ Boeing KC707 Re’em λόγω παλαιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ισραήλ διαπραγματεύεται να αγοράσει απροσδιόριστο αριθμό βομβαρδιστικών F-15SE το οποίο ενσωματώνει χαρακτηριστικά stealth νέα ηλεκτρονικά ραντάρ και δυνατότητες μεταφοράς οπλικών συστημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τα ελικόπτερα Sikorsky CH-53 2000/2025 Yas’ur και την αντικατάσταση αυτών το Ισραήλ επιθυμεί να αγοράσει αριθμό CH-47F Chinook και V-22 Osprey, ενώ για τα ιπτάμενα τάνκερ Boeing KC707 Re’em η Αεροπορία του Ισραήλ φαίνεται να επιλέγει το KC-46.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.