Βίντεο από το εσωτερικό της συντριβής που κατέληξε σε… θαύμα στο Μεξικό: Πώς οι επιβάτες σώθηκαν – Θεία επέμβαση;

Βίντεο από το εσωτερικό της συντριβής που κατέληξε σε… θαύμα στο Μεξικό: Πώς οι επιβάτες σώθηκαν – Θεία επέμβαση;

Βίντεο από τα συγκλονιστικά τελευταία δευτερόλεπτα πριν από την συντριβή της πτήσης 2431 της Aeromexico και του τι επακολούθησε, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο δημοσίευσε ένας πάστορας ο οποίος μάλιστα κατηγόρησε τις Αρχές ότι κάλυψαν τον θάνατο επιβατών.

Σύμφωνα με ότι είναι επισήμως γνωστό από την πτήση διασώθηκαν και οι 103 επιβαίνοντες αλλά ο πάστορας ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 5 νεκροί

Το βίντεο δείχνει το Embraer 190 να προσπαθεί να απογειωθεί μέσα σε καταιγίδα από το αεροδρόμιο του Ντουράνγκο, να αποτυγχάνει να κερδίσει ύψος και τελικά να συντρίβεται, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια του δίλεπτου βίντεο, ακούγονται κραυγές στο βάθος, πριν ακόμη το αεροσκάφος απογειωθεί, ενώ στη συνέχεια και μετά την συντριβή ακούγονται επικλήσεις στον Θεό και παρακλήσεις να ανοίξουν την πόρτα.

«Εϊμαι καλά χάρη στο Θεό. Εϊναι θαύμα που είμαστε ζωντανοί. Χρωστάω τη ζωή μου στον Χριστό. Ο διάβολος πίστεψε ότι μπορούσε να πάρει τη ζωή μου, όμως δυνάμωσε την πίστη μου και την αφοσίωσή μου στον Θεό», τόνισε ο Ραμίν Πάρσα, Ιρανός που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι 98 από τους επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, όμως κανείς δεν πέθανε, ενώ περισσότεροι από 60 άνθρωποι πήραν ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Πάρσα πάντως αμφισβητεί τις Αρχές: «Λένε ψέματα. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί τραυματίστηκαν και κάηκαν», ανέφερε στο twitter.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως στο Μεξικό ποτέ κανείς δεν ξέρει… τι πραγματικά συμβαίνει.

Πάντως όπως και να έχει πρόκειται για ένα μεγάλο θαύμα από αυτά που γίνονται μία φορά κάθε… 100 χρόνια, όταν το αεροσκάφος της εταιρείας Aeroméxico συνετρίβη με 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος και διασώθηκαν όλοι (επίσημα) ακόμα και εάν τελικώς έχουν βάση οι ισχυρισμοί του πάστορα για τους 5 νεκρούς.

Το αεροσκάφος, κυριολεκτικά έχει αποτεφρωθεί (φωτό-βίντεο) στην αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε από άγνωστο, μέχρι στιγμής, τεχνικό πρόβλημα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το ποσοστό των νεκρών αγγίζει τουλάχιστον το 90%.

https://twitter.com/RealNewsLine/status/1024422565920612357

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.