ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι Ισραηλινοί «συνέλαβαν» πλοίο που έπλεε προς τη Λωρίδα της Γάζας

Οι Ισραηλινοί «συνέλαβαν» πλοίο που έπλεε προς τη Λωρίδα της Γάζας

Ένα ακόμα πλοίο στα ανοικτά της Λωρίδας της Γάζας σταμάτησε το Ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό σύμφωνα με ανακοίνωσή του.Αυτό ήταν το δεύτερο πλοίο σε μία εβδομάδα, που προσπάθησε να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό.

Στο πλοίο επέβαιναν 12 ακτιβιστές, σύμφωνα με τον ισραηλινό Στρατό, και είχε σημαία Σουηδίας, ενώ πρόσθεσε ότι «συνελήφθη βάσει του διεθνούς δικαίου» και οδηγείται στο λιμάνι του Ασντόντ στο νότιο Ισραήλ.

Το πλοίο, που ονομάζεται «Ελευθερία στη Γάζα», «παραβίασε τον νόμιμο ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας», πρόσθεσε ο ισραηλινός στρατός και εξήγησε ότι οι ακτιβιστές που επέβαιναν σε αυτό κρατούνται και ανακρίνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προηγούμενη Κυριακή το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό είχε σταματήσει τον πλου ενός άλλου πλοίου από την Ευρώπη, του al Awda («επιστροφή» στα αραβικά), το οποίο είχε σημαία Νορβηγίας και μετέφερε 22 άτομα. Είχε αποπλεύσει από το Παλέρμο στις 21 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.