ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε drone που εκτόξευσαν αντάρτες της Συρίας

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε drone που εκτόξευσαν αντάρτες της Συρίας

Ένα μη επανδρωμένο όχημα drone κατέρριψε η ρωσική αεράμυνα στη βάση Χμέιμιμ. Το drone είχαν εκτοξεύσει Σύροι αντάρτες, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία.

Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στη βάση Χμέιμιμ κατέρριψαν ένα μη επανδρωμένο όχημα drone που είχε εκτοξευτεί από Σύρους αντάρτες από τη ζώνη αποκλιμάκωσης στο Ιντλέμπ, δήλωσε ο στρατηγός Alexei Tsyganko, επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία.

«Στις 11 Αυγούστου, μονάδες της αεράμυνας στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ ανίχνευσαν μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) που εκτοξεύτηκε από περιοχή που ελέγχουν παράνομες οπλισμένες ομάδες στην ζώνη αποκλιμάκωσης Ιντλέμπ», ανέφερε ο Tsyganko.

Ο εναέριος στόχος καταστράφηκε σε ασφαλή απόσταση από τη βάση, πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον στρατηγό, το περιστατικό δεν είχε ως αποτέλεσμα θύματα ή υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε διακοπή των επιχειρήσεων στη βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.