ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεκρό ηγετικό μέλος του PKK μετά από επιχείρηση του τουρκικού Στρατού

Νεκρό ηγετικό μέλος του PKK μετά από επιχείρηση του τουρκικού Στρατού

Την εξουδετέρωση του αρχηγού του PKK της επαρχίας Σιντζάρ, Ισμαήλ Οζντέν, κατά τη διάρκεια επιχείρησης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Ο Οζντέν, με το κωδικό όνομα «Mam Zeki Sengali» είναι ο πρώτος από τους τρομοκράτες που βρισκόταν στην «κόκκινη λίστα»

Η επιχείρηση, η οποία διεξήχθη εκτός συνόρων, ονομάστηκε «Bedirhan Mustafa Karakaya», στη μνήμη του 11 μηνών αγοριού που έχασε τη ζωή του από μέλη του PKK στο Χακάρι στις αρχές του Αυγούστου.

Στο Χακάρι οι Κούρδοι, λένε οι Τούρκοι, επιτέθηκαν κατά της οικογένειας ενός ανθυπολοχαγού όπου σκοτώθηκε το βρέφος.

Η σύζυγος του ανθυπολοχαγού η οποία επέστρεφε από στο σπίτι της μετά τη συνάντηση με τον άντρα της στο στρατόπεδο δέχθηκε επίθεση από τους τρομοκράτες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή το μωρό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα διέλευσης του ιδιωτικού οχήματος εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί από πριν από τους Κούρδους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.