ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έως και 20 άτομα μπορεί να βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας Μοράντι

Έως και 20 άτομα μπορεί να βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας Μοράντι

Φόβοι για άνοδο των θυμάτων από την κατάρρευση της γέφυρας στην Ιταλία. Φοβούνται ότι μπορεί να βρίσκονται δέκα με είκοσι ακόμη άνθρωποι κάτω από τα συντρίμμια.

Χωρίς τέλος η τραγωδία στην Ιταλία, που θρηνεί τουλάχιστον 38 νεκρούς μετά την κατάρρευση γέφυρας σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Γένοβα.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Φραντσέσκο Κόζι, εκτίμησε ότι στα συντρίμμια της ύψους 50 μέτρων γέφυρας μπορεί να βρίσκονται ακόμα 10 με 20 αγνοούμενοι.

Στη σκιά του πολύνεκρου δυστυχήματος, η ιταλική κυβέρνηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακαλέσει την παραχώρηση της διαχείρισης της γέφυρας και άσκησε σκληρή κριτική στην εταιρία που είναι αρμόδια για τη συντήρηση της.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας, Λουίτζι ντι Μάιο, δήλωσε χθες ότι το κράτος θα πρέπει να αναλάβει τη διαχείριση των αυτοκινητοδρόμων εφόσον οι εταιρίες αποτυγχάνουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοινοπραξία Atlantia, που διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της Ιταλίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανακαλέσει την παραχώρηση εφόσον δεν αποδείξει συγκεκριμένα λάθη της εταιρίας που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στην κατάρρευση της γέφυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.