ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση του PKK σε τουρκικό φυλάκιο με αντιαρματικό πύραυλο (βίντεο)

Επίθεση του PKK σε τουρκικό φυλάκιο με αντιαρματικό πύραυλο (βίντεο)

Βίντεο δημοσίευσαν μαχητές του PKK με την καταστροφή ενός κοντέινερ του Τουρκικού Στρατού στην περιοχή Γκοβέντ της επαρχίας Σέμντινλι του νομού Χακκάρι.

Το κοντέινερ χρησιμοποιείται για την στέγαση των στρατιωτών του φυλακίου που υπήρχε στο σημείο αυτό και η επίθεση πραγματοποιήθηκε με αντιαρματικό πύραυλο ρωσικής κατασκευής κατά πάσα πιθανότητα 9M113 Konkurs (AT-5 Spandrel), ή 9K111 Fagot (AT-4 Spigot).

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Gerilla TV, τραβήχτηκε στις 23 Ιουλίου 2018. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό, οι αντάρτες στις 18:45 χτύπησαν με τον αντιαρματικό πύραυλο τους Τούρκους στρατιώτες που ήταν εγκατεστημένοι στην περιοχή Ντέριγιε Παν.

Από το βίντεο φαίνονται δύο Τούρκοι στρατιώτες να τρέχουν να σωθούν μόλις αντιλήφθηκαν την επίθεση με τον πύραυλο και ακολούθως την ολική καταστροφή του κοντέινερ.

Σύμφωνα με το PKK στην δράση αυτή σκοτώθηκαν 7 Τούρκοι στρατιώτες. Mετά την επίθεση ελικόπτερα τύπου Κόμπρα, βομβάρδισαν την περιοχή, ενώ οι νεκροί και οι τραυματίες παραλήφθηκαν από ελικόπτερα και μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο:

https://www.gerillatv.net/videos.php?vid=0609a656c
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.