ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επεισόδια στην γερμανική πόλη Chemnitz μετά την δολοφονία πολίτη από μετανάστες

Επεισόδια στην γερμανική πόλη  Chemnitz μετά την δολοφονία πολίτη από μετανάστες

Χάος στην πόλη Chemnitz μετά τη δολοφονία πολίτη από μετανάστες την Κυριακή το πρωί. Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν για δεύτερη μέρα στους δρόμους της γερμανικής πόλης Chemnitz, ζητώντας από την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να αναθεωρήσει τη μεταναστευτική της πολιτική και να λάβει μέτρα για τον περιορισμό των μεταναστών, μετά τη φονική επίθεση που δέχθηκε Γερμανός πολίτης το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια και συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν διαμαρτυρόμενο διαδηλωτή.

Οι διαδηλώσεις στην πόλη της ανατολικής Γερμανίας ξεκίνησαν από την Κυριακή και συνεχίστηκαν με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ένταση σήμερα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός Σύρου και ενός Ιρακινού, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για τη δολοφονία του Γερμανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Γερμανοί κατά τη διαδήλωση φώναζαν «Αυτή είναι η πόλη μας, αυτή είναι η ζωή μας, μην μας την παίρνετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.