ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χιλιάδες οι Σύροι πολίτες επιστρέφουν στην Νταράγια μετά την απελευθέρωσή της και τη συντριβή των ισλαμιστών ανταρτών

Χιλιάδες οι Σύροι πολίτες επιστρέφουν στην Νταράγια μετά την απελευθέρωσή της και τη συντριβή των ισλαμιστών ανταρτών

Χιλιάδες Σύροι πολίτες άρχισαν να επιστρέφουν στην Νταράγια, για πρώτη φορά αφότου κυβερνητικές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο της πόλης στην επαρχία της Δαμασκού από τους ισλαμιστές αντάρτες πριν από δύο χρόνια, όπως μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ.

Η Νταράγια αποτελούσε ένα από τα κύρια κέντρα των ισλαμιστών ανταρτών και υπέστη μαζικές καταστροφές στη διάρκεια των μαχών, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι κάτοικοί της να την εγκαταλείψουν.

Ο συριακός Στρατός και οι σύμμαχοί του ανέκτησαν τον έλεγχο της Νταράγια έπειτα από πολύχρονη πολιορκία.

Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν αφού η Νταράγια απαλλάχθηκε από κατάλοιπα τρομοκρατών και οι κύριες υπηρεσίες αποκαταστάθηκαν, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Το πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε εικόνες που δείχνουν πλήθη να συγκεντρώνονται κάτω από μεγάλες συριακές σημαίες και φωτογραφίες του Άσαντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πίσω τους, κτίρια με σπασμένα παράθυρα, με τους τοίχους διάτρητους από σφαίρες, μοιάζουν να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τις μάχες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.