ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυστηρή προειδοποίηση Λαβρόφ προς ΗΠΑ: «Μην παίζετε με τη φωτιά στη Συρία γιατί θα πέσει και θα σας κάψει»

Αυστηρή προειδοποίηση Λαβρόφ προς ΗΠΑ: «Μην παίζετε με τη φωτιά στη Συρία γιατί θα πέσει και θα σας κάψει»

Ακόμη μια προειδοποίηση, δραματική αυτή τη φορά, απεύθυνε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προς τις ΗΠΑ, λέγοντας να μην επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια νέα προβοκάτσια με επίθεση χημικών, ώστε να προχωρήσουν σε βομβαρδισμό των συριακών δυνάμωνε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Δύση να μην παίζει με τη φωτιά στη Συρία, γιατί θα καεί απο αυτή»!.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ότι μια σκηνοθετημένη επίθεση με χημικά είναι πού πιθανόν να συμβεί στη Συρία και πιο συγκεκριμένα στην Ιντλίμπ με στόχο να να χτυπηθούν οι συριακές δυνάμεις στην περιοχή έτσι ώστε να μην εξαπολύσουν τη μεγάλη επίθεση κατά των ισλαμιστών ανταρτών.

«Μια νέα προβοκάτσια ετοιμάζεται από τη Δύση με στόχο να μην πραγματοποιηθεί η επίθεση κατά των τρομοκρατών στην Ιντλίμπ», είπε ο Λαβρόφ κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Σύρο ομόλογό του Walid Muallem.

«Έχουμε στοιχεία για αυτό και ήδη έχουμε απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση στους δυτικούς μας εταίρους να μέσω του υπουργείου Άμυνας και του υπουργείου Εξωτερικών να μην παίζουν με τη φωτιά, γιατί θα πέσει και τους κάψει», συμπλήρωσε εμφατικά ο Ρώσος υπουργός.

https://twitter.com/RT_com/status/1035171537362608128

Από τη πλευρά του ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ουαλίντ Μουάλεμ δήλωσε ότι η δήθεν ανθρωπιστική οργάνωση «Λευκά Κράνη» έχει απαγάγει 44 παιδιά στην Ιντλίμπ για να τα χρησιμοποιήσει σε μια χημική επίθεση.

«Πίσω από την ψευτο-οργάνωση με το όνομα «Λευκά Κράνη» είναι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες: τους χορηγούν, τους οδηγούν, βρίσκονταν πίσω από την οργάνωση αυτών των κατασκευασμένων σεναρίων για τη χρήση χημικών όπλων και τώρα ετοιμάζουν μια παρόμοια επίθεση με τη χρήση χημικών όπλων στην Ιντλίμπ», δήλωσε ο Μουαλέμ.

Ο συριακός Στρατός ενισχύει συνεχώς τις δυνάμεις του στην Ιντλίμπ πριν τη μεγάλη επίθεση

“Κατεβάζουν” Tu-160 στη Μεσόγειο

Στο μεταξύ ξεκίνησε ,εγάλη στρατιωτική άσκηση του ρωσικού Ναυτικού και της Αεροπορίας στη Μεσόγειο.

«Σύμφωνα με το σχέδιο ασκήσεων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων υπό την ηγεσία του διοικητή του ρωσικού Ναυτικού Ναυάρχου Βλαντιμίρ Κορόλεφ, μια μεγάλης έκτασης άσκηση σε συνδυασμό των δυνάμεων του Ναυτικού και της Αεροπορίας θα πραγματοποιηθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στις 1-8 Σεπτεμβρίου, 2018», αναφέρει η δήλωση του υπουργείου.

Το υπουργείο δήλωσε ότι οι ασκήσεις θα περιλαμβάνουν πλοία των Στόλων της Βόρειας, Βαλτικής, της Μαύρης Θάλασσας και του στόλου της Κασπίας, μεγάλης απόστασης, στρατιωτικών μεταφορών και ναυτικών αεροσκαφών, προσθέτοντας ότι πάνω από 25 πλοία, με επικεφαλής τη φρεγάτα «Μάρσαλ Ουστίνοφ» και 30 αεροσκάφη μεταξύ αυτών και στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.