Ρεπορτάζ με αυγοπόλεμο και επεισόδια για νεαρή δημοσιογράφο – Δείτε το βίντεο

Ρεπορτάζ με αυγοπόλεμο και επεισόδια για νεαρή δημοσιογράφο – Δείτε το βίντεο

Ρεπορτάζ με επεισόδια και αυγοπόλεμο έκανε μία 20χρονη δημοσιογράφος στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης έξω από δικαστήριο που αποφάσιζε την έκδοση ομοεθνή της στη Ρωσία.

Κι αυτό γιατί οι διαμαρτυρόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί απ΄εξω ξέσπασαν πάνω της, πετώντας της αβγά και δίνοντάς της μέχρι και σφαλιάρες.

Ο λόγος για την Νταρίνα Μπιλέρα, η οποία μετέδιδε live για το κανάλι NewsOne TV σχετικά με την υπόθεση του Τιμούρ Τουμγκόεφ, την έκδοση του οποίου είχε ζητήσει η Μόσχα κατηγορώντας τον ότι είναι Ισλαμιστής τρομοκράτης και έχει σχέσεις με Τζιχαντιστές.

Ενώ η Μπιλέρα έδινε live ρεπορτάζ, η ίδια στην αρχή δέχτηκε επίθεση με αβγά με αποτέλεσμα να φύγει από το σημείο που είχε σταθεί με τον κάμεραμάν και να απομακρυνθεί από την είδοσο των δικαστηρίων.

Ωστόσο λίγα λεπτά μετά, η ίδια όχι μόνο δέχεται λεκτική επίθεση, αλλά και σωματική, καθώς μία γυναίκα στην αρχή της σπρώχνει και μετά της δίνει ένα γερό χαστούκι.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το μόνο που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να πουν στην 20χρονη ότι απλά θα έπρεπε να είχε μείνει μακρύτερα από τους χώρους του δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι το κανάλι για το οποίο εργάζεται η Μπιλέρα ανήκει στον επιχειρηματία και πολιτικό Βαντίμ Ραμπινόβιτς που έχει το παρατσούκλι «Ντόναλντ Τραμπ» της Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.