ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έκτακτη στρατιωτική άσκηση στην Σερβία

Έκτακτη στρατιωτική άσκηση στην Σερβία

Αναπάντεχη άσκηση ετοιμότητας των μόνιμα αναπτυγμένων δυνάμεων διέταξε ο αρχηγός ΓΕΣ της Σερβίας, Λιούμπισα Ντίκοβιτς για την αντιμετώπιση κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Η άσκηση που θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Ιουνίου σε διάφορα σημεία της χώρας, σημειώνει η σερβική ραδιοτηλεόραση στην ιστοσελίδα της.

Η ανακοίνωση του σερβικού υπουργείου Άμυνας, αναφέρει ότι οι ασκήσεις άρχισαν νωρίς το Σάββατο και κατά τη διάρκειά τους θα ελεγχθεί η ετοιμότητα της ανταπόκρισης των μονάδων στο σενάριο ‘ξαφνικής κρίσης’.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην άσκηση ετοιμότητας θα λάβουν μέρος δυνάμεις του στρατού και της αεροπορίας στην υποτιθέμενη ξαφνική εχθρική επίθεση στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.