Επίδειξη μάχης της «Union Fortress 3» των ενόπλων δυνάμεων των ΗΑΕ (βίντεο)

Επίδειξη μάχης της «Union Fortress 3» των ενόπλων δυνάμεων των ΗΑΕ (βίντεο)

Στις 24 Φεβρουαρίου 2018, οι ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) εκτέλεσαν την τρίτη επίδειξη μάχης με πραγματικά πυρά υπο την ονομασία «Union Fortress» κοντά στο αεροδρόμιο Αλ Αΐν.

Το “Army Recognition” με το ειδησεογραφικό διαδικτυακό κανάλι του “DefenseWebTV” παρευρέθηκε στο πεδίο για να μεταδώσει την επίδειξη μέσω βίντεο.

Η “Union Fortress 3” ενέπλεκε τις κυρίες μονάδες των χερσαίων δυνάμεων όπως επίσης και την Προεδρική Φρουρά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε διάφορα πολεμικά σενάρια επιδεικνύοντας την ικανότητα των ενόπλων δυνάμεων των ΗΑΕ να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα πολεμικών απόστολων και να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στρατιωτικές και τρομοκρατικές απειλές.

Ο σκοπός αυτής της στρατιωτικής επίδειξης έδειξε ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΑΕ έχουν την ικανότητα να πραγματοποιούν αποστολές αμεσης επέμβασης με εξαιρετική ευελιξία και υψηλή απόδοση. Παρουσίασαν επίσης τη δύναμη να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών επιχειρήσεων για την άμυνα και την προστασία της ασφάλειας της χωράς, σε στενή συνεργασία με τις υπόλοιπες δυνάμεις ασφαλείας.

Στην επίδειξη παρευρέθηκαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και στρατιωτικοί όλων των κλάδων των ΗΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΑΕ και η Προεδρική Φρουρά παρουσίασαν μια αξιόλογη στρατιωτική δύναμη, χρησιμοποιώντας σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό, επιθετικά ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη και οχήματα μάχης συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης “Leclerc” και των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης “BMP-3” που ειναι σε υπηρεσία με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΑΕ.

Οι επιχειρήσεις πεδίου, όπως οι επιδείξεις επιθέσεων και αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων, εκτελούνται για να αποτυπωθεί η πραγματική εικόνα των πολεμικών ικανοτήτων που κατέχουν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΑΕ και η Προεδρική Φρουρά στη διεξαγωγή επιχειρήσεων εθνικής ασφάλειας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.