ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εξοργιστική ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής- Ως πότε θα προπαγανδίζει ανενόχλητο;

Εξοργιστική ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής- Ως πότε θα προπαγανδίζει ανενόχλητο;

Ιδιαίτερη προσοχή, όσον αφορά τα προσωπικά αντικείμενά, συνιστά τους Τούρκους πολίτες που θα επισκεφτούν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Κουρμπάν Μπαϊράμ, το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

Στην ανακοίνωση του, το Τουρκικό Προξενείο σχεδόν παρομοιάζει την Ελλάδα με τριτοκοσμική χώρα, η οποία μαστίζεται από εγκληματικότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα (των νησιών συμπεριλαμβανομένων) για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα ούτε στην είσοδο, αλλά ούτε και στη διάρκεια του ταξιδιού τους, να είναι βέβαιοι πως στα διαβατήριά τους δεν υπάρχει σφραγίδα εισόδου εξόδου από την KKTC, δηλαδή το κυπριακό ψευδοκράτος.

«Οι πολίτες μας που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς, στις μετακινήσεις τους με μετρό και λεωφορεία να προσέχουν ιδιαίτερα το πορτοφόλι, την τσάντα, το διαβατήριο, τις χειραποσκευές τους και όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Επίσης στα κέντρα των πόλεων και στα τουριστικά μέρη να προστατεύουν τις τσάντες, τα πορτοφόλια και τα διαβατήρια.

Οι πολίτες μας που θα ταξιδέψουν με Ι.Χ. έχει ιδιαίτερη σημασία να μην αφήνουν μέσα σε αυτά πολύτιμα είδη όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, λαπτόπ, να μην είναι ορατές μέσα οι βαλίτσες τους και να παρκάρουν τα οχήματα τους σε ασφαλείς χώρους.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση απώλειας ή κλοπής είναι ανάγκη να γίνει η σχετική δήλωση στο κοντινότερο Α.Τ.», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προξενείο ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση κλοπής διαβατηρίου μπορεί να παράσχει μόνο προσωρινό διαβατήριο επιστροφής στην Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.