ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα – Μεγάλες οι ευθύνες του ΓΕΣ

Ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα – Μεγάλες οι ευθύνες του ΓΕΣ

Τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από την έδρα της Δ’ Μοίρας Καταδρομών από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα., έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.

Όταν έγιναν αντιληπτοί πολύ καθυστερημένα από τη φρουρά του στρατοπέδου τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 15.20.

Οι πινακίδες του οχήματος δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ότι το όχημα του δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία.

Σίγουρα, αν πρόκειται για κάποιου είδους “ειδική” επιχείρηση ΨΠ (Ψυχολογικού Πολέμου), από τους “απέναντι” δεν θα ερχόντουσαν με αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες…

Το γεγονός ότι η φρουρά το αντιλήφθηκε καθυστερημένα θα πρέπει να προβληματίσει το ΓΕΣ και προσωπικά τον Αρχηγό, αντιστράτηγο, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση “χαλάρωσης”, αλλά όταν αυτή γίνεται στην “καρδιά” των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, τότε ούτε και ο Αρχηγός, ο οποίος προέρχεται από τις ειδικές δυνάμεις, εξαιρείται των ευθυνών.

Και η χαλάρωση στην ειρήνη φέρνει ατυχήματα και στον πόλεμο, ήττες.

Να θυμίσουμε ότι πριν από τρεις εβδομάδες, άλλη ομάδα ατόμων είχε κατεβάσει την ελληνική και σηκώσει την τουρκική σημαία στο Καστελόριζο, βάσει μαρτυριών των κατοίκων, μεταξύ των οποίων και ο ιερέας του νησιού που χαρακτηρίστηκε από πηγή του ΓΕΣ “πιωμένος” και υποστηρίχθηκε ότι ήταν “Μαλτέζοι τουρίστες” που σήκωσαν την κόκκινη σημαία της χώρας τους και όχι Τούρκοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανένας “Μαλτέζος” δεν συνελήφθη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.