ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καμία παρέμβαση από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται δεν είναι ανεκτή» επισημαίνει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών

«Καμία παρέμβαση από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται δεν είναι ανεκτή» επισημαίνει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών

«Καμία παρέμβαση από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται δεν είναι ανεκτή» επισημαίνει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών με αφορμή τις προχθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Αλέξη Παπαχελά (ΣΚΑΙ), αναφορικά με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας.
Μετά τη χθεσινή αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για το ίδιο θέμα, οι διοικητικοί δικαστές σε σημερινή ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν ότι «θεμέλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι η αρχή της διάκρισης των λειτουργιών, με την οποία κυρίως πραγματώνεται το Κράτος Δικαίου».
Παράλληλα, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών επισημαίνουν ότι «στην Ελληνική Δημοκρατία η Δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα από τις άλλες δύο Συνταγματικές λειτουργίες και οι αποφάσεις των δικαστηρίων γίνονται σεβαστές από όλους».
Κατόπιν τούτων, καταλήγει η εν λόγω Ένωση «καμία παρέμβαση από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται δεν είναι ανεκτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.