Επιμένουν οι Τούρκοι μετά το «Μολών Λαβέ» του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου για το Αιγαίο: «Θα φύγουν όπως ήρθαν»

Επιμένουν οι Τούρκοι μετά το «Μολών Λαβέ» του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου για το Αιγαίο: «Θα φύγουν όπως ήρθαν»

Ακόμα ένα τουρκικό ρεπορτάζ μετά την δήλωση του ΥΕΘΑ Π.Καμένου “Μολών Λαβέ” έρχεται να προστεθεί με την Milliyet να δημοσιεύει τις δηλώσεις του αρχηγού του CHP, Kemal Kılıçdaroğlu, τις οποίες έκανε χθες σε κλειστή ενημέρωση δημοσιογράφων αναφορικά με τα νησιά του Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι ο Kılıçdaroğlu επεσήμανε ότι «Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα κατέλαβε τα νησιά με 5.000 στρατιώτες της, σε 13 διαφορετικές περιοχές. Όταν γίνει κυβέρνηση το CHP θα φύγουν όπως ήρθαν». Αναφορά στις εν λόγω δηλώσεις γίνεται επίσης στις εφημερίδες Hürriyet, Habertürk, Cumhuriyet, Birgün.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής του CHP, Μustafa Balbay, αναφέρθηκε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας και τα νησιά του Αιγαίου:

«Καταθέσαμε επίκαιρες ερωτήσεις. Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν είπε τίποτα και ρωτήσαμε τον Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μας διαβίβασε επίσημη απάντηση σύμφωνα με την οποία το ζήτημα της κατάληψης στα νησιά δεν είναι δική του ευθύνη. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας απάντησε στον αρχηγό μας που έθεσε το ζήτημα στην ατζέντα, με τρόπο που ξεπέρασε τα όριά του και λέγοντας:

‘Μολών Λαβέ’. Να δείτε τη σιωπή του δικού μας Υπουργού Εθνικής Άμυνας και να δείτε την αδιακρισία της Ελλάδας. Καταλήφθηκε και η συνείδηση των μελών του AKP ή όχι; Επίσης η αιτία της ερώτησής μας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είναι ο εξοπλισμός αυτών των νησιών από την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Nurettin Canikli, μας απάντησε λέγοντας ότι αυτό το ζήτημα ενδιαφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών. Πολύ λυπηρή απάντηση. Αυτοί που θέτουν τη Λωζάννη προς συζήτηση σε κάθε ευκαιρία, πρέπει πρώτα να προστατεύουν τα ‘κέρδη’ της Λωζάννης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.