Με θράσος ο Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί: «Μην κάνετε το λάθος και ξεπεράσετε τα όρια σε Αιγαίο και Κύπρο»

Με θράσος ο Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί: «Μην κάνετε το λάθος και ξεπεράσετε τα όρια σε Αιγαίο και Κύπρο»

«Προειδοποιούμε αυτούς που ξεπερνούν τα όρια στην Κύπρο και στο Αιγαίο να μην κάνουν το λάθος βήμα», δήλωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν μετά το επεισόδιο που προκάλεσε η τουρκική Ακτοφυλακή στα Ιμια

https://twitter.com/tcbestepe/status/963333500442116096

https://twitter.com/tcbestepe/status/963333608059621376

Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματος, ΑΚΡ ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan είπε τα εξής:«Νομίζω ότι η αναζήτηση φυσικού αερίου στα ανοιχτά της Κύπρου και οι τυχοδιωκτικές ενέρεγειες στις βραχονησίδες του Αιγαίου εντείνονται. Τους προειδοποιούμε να μην κάνουν λάθος ενέργειες στην Κύπρο και στο Αιγαίο.

Η Τουρκία μετά την Αφρίν θα διεκδικήσει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, όπως επίσης και στην Κύπρος».

Στην συνέχεια της ομιλίας του, επιτέθηκε και στις ΗΠΑ λόγω της απόφασης παροχής οικονομικής βοήθειας στην PYD (Κούρδους).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση αυτή του στρατηγικού μας εταίρου, είπε ο κ. Ερντογάν, θα επηρεάσει και την δική μας απόφαση και συνέχισε: «Μάς ζητάνε να παραδοθούμε στους τρομοκράτες. Το ΝΑΤΟ δεν είναι ίσο με τις ΗΠΑ. Στο ΝΑΤΟ κάθε χώρα είναι ίση με τις ΗΠΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.