ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κιλιτσντάρογλου: «Εάν κερδίσω τις εκλογές το 2019 τότε θα εισβάλλω στα νησιά που έχουν υπό κατοχή οι Έλληνες»

Κιλιτσντάρογλου: «Εάν κερδίσω τις εκλογές το 2019 τότε θα εισβάλλω στα νησιά που έχουν υπό κατοχή οι Έλληνες»

Στην διένεξη Ελλάδας – Τουρκίας αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express, η οποία κάνει λόγο για δήλωση του αρχηγού της αντιπολίτευσης της χώρας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα ”απειλεί να εισβάλει σε 18 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο” αν κερδίσει τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υποστήριξε ότι αν κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές της χώρας του την επόμενη χρονιά θα εισβάλλει στα 18 ελληνικά νησιά, αφού, όπως υποστηρίζει, η Ελλάδα ”δεν έχει κανένα έγγραφο ιδιοκτησίας για αυτά”.

Όπως τόνισε «θα εισβάλλει στα 18 νησιά του Αιγαίου όπως έκανε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετσεβίτ στην Κύπρο το 1974».

“Μη στριμώχνεστε…”

Δεν είναι όμως μόνο ο αρχηγός του CHP ου θέλει να εισβάλλει στην Ελλάδα. Υπάρχει ένας σχετικός συνωστισμός απο Τούρκους πολιτικούς που θέλουν το ίδιο.

Έτσι στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι δηλώσεις της επικεφαλής του νεοειδρυθέντος κόμματος «Good Party» Μεράλ Ακσενέρ, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της, άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να γίνει πόλεμος κατά της Ελλάδας.

Όπως, είπε, χαρακτηριστικά “ό,τι απαιτείται και πρέπει να γίνει θα γίνει. Ακόμη και πόλεμος”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.