ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ. Τσαβούσογλου για αιχμαλώτους Έλληνες στρατιωτικούς: «Εξετάζουμε αν έκαναν κατασκοπεία ή μπήκαν κατά λάθος»

Μ. Τσαβούσογλου για αιχμαλώτους Έλληνες στρατιωτικούς: «Εξετάζουμε αν έκαναν κατασκοπεία ή μπήκαν κατά λάθος»

Σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής Die Zeit ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποννόησε ότι μπορεί να έκαναν και κατασκοπεία οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που αιχμαλωτίστηκαν στις Καστανιές του Έβρου.

«Δεν ξέρω, πέρασαν παράνομα τα σύνορα. Αυτό το θέμα αφορά κι έχει σχέση με τους εισαγγελείς και δικαστές που πρέπει να μάθουν τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση αυτή. Συνέβη κατά λάθος η εσκεμμένα; Θέλουν να είναι σίγουροι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός, κάνοντας δηλώσεις στη διαδικτυακή έκδοση της γερμανικής εφημερίδας.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου απέρριψε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί ενδεχόμενης ανταλλαγής των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, διαφεύγοντας με στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

«Όχι δεν θέλουμε τέτοιο παζάρι. Άλλωστε τους Έλληνες στρατιώτες τους συλλάβαμε σε τουρκικό έδαφος και όχι ελληνικό. Όσον αφορά τους πιλότους, την έκδοση τους τη ζητήσαμε από την Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό» σημειώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.