Oι Κρητικοί εμπόδισαν την επίσκεψη της Τουρκάλας προξένου λόγω της ομηρίας των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Oι Κρητικοί εμπόδισαν την επίσκεψη της Τουρκάλας προξένου λόγω της ομηρίας των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Εμπόδια στις συζητήσεις μεταξύ Αρχών της Κρήτης και Τουρκίας
έβαλαν πολίτες της Μεγαλονήσου.

Η Γενική πρόξενος της Τουρκίας Ογια Γιαζάρ ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψη της στις φυλακές της Αγιάς και η επίσκεψη έγινε τελικά από τον γενικό Γραμματέα Νουρι Οζγκιούρ.

Διαβάστε το γιατί, όπως το βρήκαμε στο facebook:

Εμείς, μέλη και φίλοι του ” Πανελληνίου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών” βρεθήκαμε εκεί και απαιτήσαμε ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους δυο στρατιωτικούς μας.

Του παραδώσαμε ψήφισμα του κινήματος μας, καθώς και μια προσωπική μου ενυπόγραφη επιστολή.

Το κείμενο του ψηφίσματος του κινήματος βρίσκεται σε προηγούμενη ανάρτηση μου, καταθέτω εδώ την δική μου επιστολή.

Κυρία πρόξενε.

Θέλουμε να μεταφέρετε ένα μήνυμα μας στον πολιτικό σας προϊστάμενο, τον πρόεδρο Ερντογάν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Α Μ Ε Σ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των δύο αξιωματικών μας, που απήχθησαν… ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ από Τούρκους κομάντος, μέσα σε ελληνικό έδαφος… και κρατούνται, υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης, στις φυλακές Ανδριανούπολης.

Η κατηγορία της σύλληψης και κράτησης τους είναι παντελώς ανυπόστατη, ψευδή και κατασκευασμένη.

Αλλά ας υποθέσουμε πως πράγματι είχαν περάσει λίγα μέτρα μέσα σε τούρκικο έδαφος…

Με αυτό το σκεπτικό, θα έπρεπε, οι μισοί άντρες του πολεμικού ναυτικού και της αεροπορίας σας, να βρίσκονται κρατούμενοι στις Ελληνικές φυλακές.

Επίσης, να σας υπενθυμίσω κυρία πρόξενε, πως δικούς σας, στρατιωτικούς, τους είχαμε συλλάβει επειδή είχαν διαπράξει εγκλήματα κατά της ζωής κάποιων παλληκαριών μας…

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ…!!!!

θέλουμε επίσης να μεταφέρετε στον πρόεδρο Ερντογάν… σε αυτόν τον γελοίο που παριστάνει τον …σουλτάνο…

Να σταματήσει να προκαλεί με παραβιάσεις των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου…και με δηλώσεις “περηφάνιας” για μαζικές σφαγές αμάχων, που έχει η χώρα σας διαπράξει στο παρελθόν, που συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας… επειδή απλά υπενθυμίζει σε ολόκληρη την οικουμένη…

πως η Τουρκία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ…

ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ… ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

Θέλουμε επίσης να στείλουμε ένα τελευταίο μήνυμα στον πρόεδρο Ερντογάν… ο οποίος έχει ξεπεράσει τα όρια της παράνοιας…και σε κάθε ευκαιρία δηλώνει πως θα κατακτήσει τα εδάφη της ιερής μας πατρίδας.

ΕΜΕΙΣ απλά παραμένουμε πιστοί στις παρακαταθήκες των ενδόξων προγόνων μας… και του απαντούμε:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Ενας Ελλην πολίτης της Κρήτης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παντελεήμων Καπαρουδάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.