ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το δικαστήριο της Αδριανούπολης διέταξε να συνεχιστεί η προφυλάκιση των δύο στρατιωτικών – Θα ασκηθεί έφεση (upd)

Το δικαστήριο της Αδριανούπολης διέταξε να συνεχιστεί η προφυλάκιση των δύο στρατιωτικών – Θα ασκηθεί έφεση (upd)

(Aνανέωση 12:15) Να συνεχιστεί η προφυλάκιση του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, διέταξε σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης.

Στη Σύνοδο της Βάρνας ο Ταγίπ Ερντογάν να μη δεσμεύθηκε για την υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης απέρριψε το αίτημα της αποφυλάκισής τους.

Στο δικαστήριο οι δικηγόροι των Μητρετώδη και Κούκλατζη

Από το πρωί υπήρχαν πληροφορίες ότι ήταν πολύ πιθανό να εξεταστεί σήμερα το θέμα της προφυλάκισης του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη.

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν κανονικά προγραμματισμένο να εξεταστεί από το δικαστήριο της Αδριανούπολης την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Θα ασκηθεί έφεση.


(Ανανέωση 12:10) Το δικαστήριο της Αδριανούπολης διέταξε να συνεχιστεί η προφυλάκιση των δύο στρατιωτικών

Περισσότερα σε λίγο


(Ανανέωση 12:04)

Οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών ανμένεται να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισης σήμερα.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, θα επισκέπτονταν την Παρασκευή τον εισαγγελέα, για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά την αποφυλάκιση των δύο νέων, δηλαδή αν θα παραμείνουν ή όχι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, μέχρι τη δίκη.

Όπως αναφέρθηκε, επισπεύδονται οι διαδικασίες, χωρίς να υπάρχει κάτι απτό μέχρι στιγμής. Υπάρχει το ενδεχόμενο αποφυλάκισης, υπάρχει το ενδεχόμενο να ελευθερωθούν με βραχιολάκι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το μόνο που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχει επίσπευση διαδικασιών.


(Aρχικό κείμενο 11:03) Υπάρχει έντονη φημολογία πως θα υπάρξουν σήμερα εξελίξεις στο θέμα της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επρόκειτο να συναντηθούν οι δικηγόροι των δυο Ελλήνων την Παρασκευή με τον Τούρκο εισαγγελέα, αλλά φήμες λένε πως αυτό θα γίνει σήμερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.