ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γ.Μπουλούτ: «Πόλεμος με την Ελλάδα; – Σα να χτυπάμε μωρό στην κούνια – Κατεβάσαμε όλες τις σημαίες από τις νησίδες»!

Γ.Μπουλούτ: «Πόλεμος με την Ελλάδα; – Σα να χτυπάμε μωρό στην κούνια – Κατεβάσαμε όλες τις σημαίες από τις νησίδες»!

Μαζί με τον Ιμπραήμ Καραγκιούλ, ο Γιγκίτ Μπουλούτ είναι ο πιο στενός σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν και οι απόψεις του απηχούν εν πολλοίς τις απόψεις του Τούρκου προέδρου έτσι εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός λέγοντας πως οι τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις ελληνικές Σημαίες.

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ μάλιστα λέει ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Αυτό που προκαλεί ανησυχίες είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι όχι μόνο δεν εγκαταλείπουν την ιστορία με τις Σημαίες αλλά τώρα ισχυρίζονται ότι διαθέτουν και οπτικό υλικό.

Το ζήτημα με τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες πέριξ των Φούρνων είναι σαφές ότι θα το χρησιμοποιήσει προεκλογικά ο Ρ.Τ.Ερντογάν και έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Μπουλούτ κάνει αναφορά σε μυστική επιχείρηση κατεβάσματος των ελληνικών Σημαιών και πως υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα!

Το συνεχίζει όμως ακόμα παραπέρα καθώς δηλώνει πως ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός καθώς θα φαίνεται «σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς της ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας»

Ο σύμβουλος του Ερντογάν επιτίθεται και κατά Ελλήνων υπουργών λέγοντας πως είναι κατά του Ισλάμ και των Τούρκων, προειδοποιώντας πως η Ελλάδα θα πληρώσει υψηλό τίμημα αν δεν αλλάξει συμπεριφορά.

Οι απόψεις μπορεί να φαίνονται ακραίες αλλά ο άνθρωπος αυτός χαράζει την εθνική πολιτική της Τουρκίας. Όπως είναι αυτός είναι και ο ίδιος ο πολιτικός προϊστάμενός του, ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/abdbozkurt/status/988282644826816512

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.