ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μ.Τσαβούσογλου: «Η πτήση των μαχητικών αεροσκαφών μας για την Ελλάδα διαρκεί μερικά λεπτά»!

Μ.Τσαβούσογλου: «Η πτήση των μαχητικών αεροσκαφών μας για την Ελλάδα διαρκεί μερικά λεπτά»!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε συνέντευξη στο πρακτορείο ειδήσεων DHA και απείλησε για άλλη μια φορά την Ελλάδα, απροκάλυπτα, υπονοώντας μάλιστα αυτή την φορά ότι «Τα τουρκικά μαχητικά μπορούν να κτυπήσουν την Ελλάδα σε λίγα λεπτά» (σ.σ.: Αν και εφ’όσον επιβιώσει έστω και ένα από την καλύτερη αντιαεροπορική άμυνα της Ευρώπης και μία από τις καλύτερες του κόσμου…)

Συγκεκριμένα απαντά σε μία υποτιθέμενη δήλωση Ελληνα πολιτικού ότι «Σε μια ώρα πάμε στην Άγκυρα», ο Μ.Τσαβούσογλου είπε: «Δεν γνωρίζω το σχόλιο στο οποίο αναφέρεστε ωστόσο πραγματικά η πτήση μεταξύ των δύο ακτών του Αιγαίου κρατάει μόνο μερικά λεπτά. Τόσο θέλουν τα αεροσκάφη μας για να φτάσουν στην Ελλάδα».

Είπε ότι «η προσπάθεια της ελληνικής πλευράς να δημιουργήσει τετελεσμένα, δεν θα αλλάξει ούτε τις θέσεις της Τουρκίας, ούτε θα αλλάξει την ύπαρξη των θεμάτων του Αιγαίου».

Κάλεσε επίσης την Ελλάδα να συμπεριφερθεί με ειρηνικό τρόπο τονίζοντας: «Περιμένουμε να αποφευχθούν οι προβοκάτσιες. Εμείς ελπίζουμε από την Ελλάδα να συμπεριφερθεί στα πλαίσια της καλής γειτονίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μας νουθετεί κιόλας λέγοντας: «Εμείς θέλουμε να κυριαρχήσει η ειρήνη και η συνεργασία στο Αιγαίο. Επομένως πρέπει να δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματά μας με μόνιμο και δίκαιο τρόπο και όχι με σχόλια χωρίς νόημα και αβάσιμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.